PCB assemblage

Kwaliteit staat voorop! Alle printen worden gecontroleerd op defecten.

Naast printontwerp en printproductie verzorgt E-Design ook de assemblage voor U. Uiteraard volgens ANSI/IPC-A-610 “Acceptance of Electronic Assemblies”.

Zowel conventionele through hole assemblage als SMD bestucking of een combinatie van beiden kunnen we verzorgen. Het plaatsen van 0201 package of BGA's vormt geen probleem.

PCB assemblage

Omdat de kwaliteit voorop staat worden alle printen optisch gecontrolleerd op defecten. Naast een geautomatiseerde visuele inspectie, AOI, is het ook mogelijk dat de solderingen middels X-ray worden gecontroleerd. De producten van E-Design worden op een EMC-veilige wijze geassembleerd en verpakt.

E-Design kan het gehele traject van concept tot eindproduct verzorgen. Naast assemblage kunnen wij IC's voor u programmeren, zowel los als on board.

Een werkende printplaat is nog geen eindproduct. Om dit te realiseren is er een behuizing nodig. Behuizingen kunnen op maat worden gemaakt. Voorzien van bekabeling, display, toetsen en bedrukking. In geval van grotere series kan het gewenst zijn dat producten worden voorzien van een label en een verpakking op maat om u te bedienen met een kant-en-klaar eindproduct.

Onze andere diensten

Bekijk hier al onze andere diensten.


© 2024 E-design | Alle rechten voorbehouden